Ägg o baconmuffins...perfekt utflyktsmat
Här kommer ett recept på Ägg o baconmuffins i bästa
LCHF-anda. Men jag lovar, de är jättegoda och perfekta
att ta med på sommarens utflykter. Jag fryser in mina styckvis
så är det bara att ta fram det som behövs o tex värma i micron
eller äta kalla som utflyktsmat!
8 st medelstora ägg
140 g bacon stekt
100 g Arla Keso (inte den magra)
100 g Prästost 31% som rivs
1 dl grädde 40%
Pesilja och ev en halv lök
Hacka o stek baconet.
Blanda ägg, keso, riven ost o grädde (ev 1/2 lök) o persilja.
Häll sedan baconet i smeten o blanda, krydda o salta.
Ha i 8 st stora muffinsformar.
In med detta i 175 graders ugn i 20-25 min står det i receptet, men
jag hade mina i 25-30 min så de fick fin färg.
LCHF-anda. Men jag lovar, de är jättegoda och perfekta
att ta med på sommarens utflykter. Jag fryser in mina styckvis
så är det bara att ta fram det som behövs o tex värma i micron
eller äta kalla som utflyktsmat!
8 st medelstora ägg
140 g bacon stekt
100 g Arla Keso (inte den magra)
100 g Prästost 31% som rivs
1 dl grädde 40%
Pesilja och ev en halv lök
Hacka o stek baconet.
Blanda ägg, keso, riven ost o grädde (ev 1/2 lök) o persilja.
Häll sedan baconet i smeten o blanda, krydda o salta.
Ha i 8 st stora muffinsformar.
In med detta i 175 graders ugn i 20-25 min står det i receptet, men
jag hade mina i 25-30 min så de fick fin färg.
Kommentarer
Postat av: TT
Mmmm... dom ska jag göra, låter supergott!
Postat av: ceciliah
Hej nu har jag hittat hit, så himla fin blogg.. kram cecilia
Postat av: Milla
De ser jättegoda ut!!
Postat av: Anna
Mycket goda =)
Postat av: Syster
Ska prova.
Trackback